650 Cal

San Francisco Headquarters

The unique challenge of designing our SF headquarters cemented many core aspects of AppDirect's identity and culture. Balancing the need to reflect corporate branding with existing employee culture, while giving consideration to growing facility needs, created a workspace that was both elegant and functional. Throughout the space, bespoke architectural details and furniture pieces created an environment of restrained expression and practicality.

Role: Creative Direction, Environmental Design
Output: Floors 24 and 25, 650 California, SF
Year: 2013-15
Notes: Work completed at AppDirect With Principal Builders
Approaching office design with a people-first mentality meant building a custom staircase to connect our two floors. This was essential in maintaining an open and fluid workspace.
Smaller, one-off features received the same attention to detail and intention as the rest of the office.